Scampis in gegarneerde rijst

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 821 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Ontdooi en pel de scampi's
  2. Kook de rijst beetgaar in licht gezouten water
  3. Snij de paprika in blokjes, snipper de knoflook en snij de pijpajuin in schuine stukjes van onv
  4. 2 cm
  5. (inclusief het knolletje)
  6. Laat in de wok ruim olijfolie verhitten en bak hierin de scampi's tot ze roze beginnen te worden, breek hierover twee eieren en wacht tot het eiwit wit begint te kleuren en ga dan door met roeren
  7. Voeg vervolgens alle overgebleven ingredienten bij de scampi's en roer nog zo'n 5 min
  8. tot alles mooi vermengd en warm is, kruidt met peper en zout

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha