Scampis in romige tomatensaus

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1260 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. - scampi's ontdooien en pellen - tomaten ontvellen, ontpitten en in blokjes snijden - paprika heel dun schillen en in blokjes snijden - teentjes look fijn hakken (bittere kern verwijderen!!)- Wokpan verhitten, in 4 eetlepels olie 1 eetlepel currypoeder 1 min
  2. laten bakken - scampi's roze bakken +- 2 a 3 min
  3. - scampi's uithalen, in schaal leggen met alufolie afdekken zodat ze warm blijven! - de ui kort laten stoven met de look - paprika en tomaten bijvoegen en ongev
  4. 5 min
  5. meestoven - alle overige kruiden + blouillonblokje bijdoen behalve de ketchup! - dit alles 10 min
  6. laten stoven - scampi's terug bijdoen alsook de room en de ketchup en op hevig vuur laten aan de kook komen, eventueel de saus dikken

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha