Scampis met exotische kruiden in een pittige

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1182 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -meng de scampi's met zout en peper door de uien, mais en sluimererwten -verhit de olie in de wok tot 100?C en bak gedurende 30 sec en laat alles uitlekken in een vergiet-verwijder de olie uit de wok en wrijf deze schoon met keukenpapier -verhit 2 el olie in de wok en bak er de gember,knoflook en chilipeper in -giet de kippebouillon erbij en voeg daarna de tiomatenpuree, rijstwijn, zout, peper en als laatst het scmpimengsel bij -laat alles een min sudderen -tot slot de massa aandikken met 1 el zetmeel opgelost in wat water en dit door de saus roeren

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha