Scampis met gember en cashewnoten

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 937 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. - Pel de diepgevroren scampi's (dat gaat makkelijker als u ze gedurende 2 min
  2. in heet water legt)
  3. Dep goed droog
  4. - Haal de diepgevroren wokgroenten ongeveer 1/2 u vooraf uit de diepvries zodat ze grotendeels ontdooien
  5. Dep goed droog
  6. - Pers de teentjes knoflook
  7. - Schil het stukje gember en snij in fijne staafjes
  8. - Halveer de kerstomaatjes
  9. - Snipper de korianderblaadjes fijn
  10. - Snij de limoenen in partjes
  11. Verhit de wok en voeg 3 eetl
  12. oosterse bakolie toe
  13. Bak de geperste look, de gember en de kerrie gedurende 30 sec
  14. al roerend
  15. Voeg de gepelde diepgevroren scampi's toe en bak 3 min
  16. al roerend
  17. Kruid naar smaak met peper en zout
  18. Voeg de wokgroenten, de cashewnoten, de sojasaus en de groentebouillon toe en bak nogmaals 2 min
  19. Roer geregeld om
  20. Voeg tot slot de halve kerstomaatjes toe en laat nog 1 min
  21. opwarmen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha