Scampis met groenten in de wok

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1715 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Leg de diepgevroren scampi's in een kom heet water en pel ze
  2. Dep ze droog met keukenpapier
  3. Verhit de wok en verhit er vervolgens 2 eetl
  4. oosterse bakolie in
  5. Doe er de scampi's in en roerbak 2 a 3 min
  6. Haal ze uit de wok
  7. Voeg opnieuw 1 eetl
  8. oosterse bakolie toe, doe er de nog diepgevroren wokgroenten bij en roerbak 2 a 3 min
  9. Strooi er de roerbakmie over en giet tegelijkertijd 2,5 dl bouillon in de wok
  10. Voeg de wokmarinadekruiden toe
  11. Roerbak verder tot de mie de bouillon volledig heeft opgenomen
  12. Als de mie dan nog te knapperig is giet u er nog een scheutje water bij
  13. Voeg de scampi's opnieuw toe en laat al roerend nog even verwarmen
  14. Als u de bereiding nog sterker van smaak wil, voegt u een beetje zwartepeperwoksaus toe

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha