Scampis met tomtaten koriander en kerryroomsa

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 922 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel de scampi
  2. Pel de knoflook en hak fijn
  3. Pel en hak de sjalot fijn
  4. Pel de tomaten en snij in dobbelsteentjes
  5. Hak de lente-uitjes fijn
  6. Hak de koriander fijn
  7. -Verhit de olijfolie en bak er de scampi in
  8. -Voeg look en de sjalot toe en laat bakken tot de scampi gaar zijn
  9. -Haal de scampi uit de pan en voeg room toe
  10. -Breng aan de kook en laat inkoken
  11. -Kruid met cognac,kerriepoeder,cayenne-peper en zout
  12. -Voeg vlak voor het serveren de tomaten- blokjes,lente-ui en koriander toe

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha