Spaghetti met scampis en tomaat

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1110 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Ontdooi de scampi's volgens de aanwijzingen en pel ze
  2. Kook de spaghetti in een pan met ruim kokend water met wat zout in 10-12 minuten beetgaar
  3. Verwarm de olijfolie in een koekenpan en pers de tenen knoflook erboven uit
  4. Bak de scampi's op matig hoog vuur in 3-5 minuten tot ze mooi roze en ondoorschijnend zijn, schep ze regelmatig om
  5. Bak de kerstomaatjes 2-3 minuten mee
  6. Roer de Boursin Cuisine erdoor en warm de saus nog even zachtjes door
  7. Voeg zout en peper naar smaak toe
  8. Giet de spaghetti af en verdeel de pasta over vier diepe borden

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha