Spaghetti met scampis tomaten en dragon

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 876 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden C
  2. Laat de scampi's eerst ontdooien
  3. Verwijder vervolgens de schaal en het darmkanaal door de scampi's ruggelings in te snijden
  4. Spoel de scampi's onder stromend water, halveer de scampi's in de lengte en dep ze droog
  5. Kook de pasta 5 minuten in gezouten water
  6. Verwijder de schil en pitjes van de tomaten en snij ze in blokjes
  7. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook en peper enkele minuten
  8. Voeg de Pernod toe en laat tot een derde inkoken
  9. Voeg de tomatenblokjes en dragon toe en haal de pan van het vuur
  10. Verdeel de spaghetti, saus en scampi's over de vellen, druppel er wat olijfolie over en kruid met zout en peper
  11. Vouw de pakketjes zorgvuldig dicht en zet ze 15 minuten in de oven
  12. Haal de pakketjes uit de oven en werk af met citroensap alvorens op te dienen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha