Tagliatelle met scampi cajun en rode pesto

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1931 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. -Kook gezouten water in een brede hoeveelheid
  2. -Pel de scampis en verwijder het darmkanaal
  3. -Schil de uien en de look, en hak ze fijn
  4. - Fruit ze in de olijfolie (ong
  5. 10 min
  6. ) -Voeg de scampistaarten in de pan bij de look en de ui, en bak gedurende 3 min
  7. op een hevig vuur en overgiet op het einde met de cognac
  8. -Laat nog 1 minuut inkoken
  9. -Voeg de room toe, gevolgd door de pili-pili, dragon, kerriepoeder, cajun-kruiden en de tomatenpuree
  10. -Kruid naar smaak met de suiker en de peper van de molen
  11. - Laat het geheel even inkoken
  12. -Kook de tagliatelle in het water
  13. -Giet de tagliatelle af en vemeng er de rode pesto onder

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha