Tomatencurry met gambas

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 742 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat de gamba's eventueel ontdooien, spoel ze met koud water en dep ze droog
  2. Pel de gamba's en verwijder het zwarte rugadertje
  3. Pel en snipper de ui en de teentjes knoflook
  4. Verhit de olie in een wok en bak de garnalen op matig hoog vuur in ca
  5. 2 minuten gaar
  6. Schep ze op een bord
  7. Fruit de ui, knoflook en kerrie zachtjes in het bakvet
  8. Bak de tomaatstukjes met vocht ca
  9. 2 minuten mee
  10. Voeg de kokosmelk toe en kook het geheel in ca
  11. 5 minuten zachtjes in tot een dikke saus
  12. Voeg zout en peper naar smaak toe
  13. Schep de garnalen door de curry en warm het gerecht nog ca
  14. 2 minuten zachtjes door
  15. Lekker met (basmati)rijst en verse korianderblaadjes
  16.      

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha