Varkensfilet met boontjes

hoofdgerechten
  • Portie: 5 personen
  • Kooktijd: 40 minuten
  • Bekeken: 2717 x
  • Keuken: Griekenland
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pak hiervoor olijfolie, pers 4 teentjes knoflook, doe de vloeibare Griekse kruiden erbij, zout en peper
  2. Begin met het marineren van de varkensfilet
  3. Zorg dat alle stukjes voldoende gemarineerd is
  4. Begin met bakken van de varkensfilet
  5. Snij de champignons, de gele paprika en als het vlees bruin is begin met het meebakken van de groente
  6. Pak nu spekjes bak die ik een pan en voeg daar later de boontjes bij
  7. Doe een beetje water bij de boontjes en kruidenboter
  8. Als de varkensfilet en de boontjes bijna klaar zijn, voeg dan de uit toe en laat die meebakken

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha