Varkenshaasjes met scampi

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1398 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. De scampi bakken in boter met gehakte ui
  2. Een beignetbeslag maken met bloem, water, pilsbier, olie, eiwit en een snuifje zout
  3. Het vlees goudbruin bakken in hete boter
  4. Kruiden met peper en zout en warm houden onder aluminiumfolie
  5. De gewassen groenten in gelijke stukjes snijden en in het beignetbeslag dompelen (hiervoor kan een groentemengeling naar keuze worden gebruikt)
  6. Goudbruin bakken in hete frituurolie en even laten uitlekken op keukenpapier
  7. De varkenshaasjes op warme borden schikken en garneren met scampi en groentebeignets
  8. Serveren met puree of rijst
  9. Afwerken met een toefje peterselie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha