curry van lamsvlees

hoofdgerechten
  • Portie: 3 personen
  • Kooktijd: 30 minuten
  • Bekeken: 930 x
  • Keuken: MiddenOosten
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak een mengsel van paprikapoeder, komijn,koriander,kardamon en zout
  2. Wentel daar het vlees doorheen en druk het stevig aan, en laat even intrekken
  3. Bak het vlees in 3 eetl
  4. olijfolie bruin, voeg toe de gesnipperde knoflook en de tomatenpuree
  5. Schenk een glas bouillon (van een blokje) bij het vlees en voeg de yoghurt met de uitgelekte kikkererwten toe
  6. Laat alles ca
  7. 30 min
  8. stoven op een vlamverdeler, (dien op met verse koriander) Lekker met witte rijst ( indiaas gekruid )

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha