indiase mie goreng met kip en scampi

hoofdgerechten
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1455 x
  • Reacties: 3 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. - Ontpit de chilipepertjes en snijd ze in reepjes
  2. - Verhit de olie in de wok en bak de kip
  3. - Voeg de chilipepertjes, de sjalot, de scampi en de knoflook toe, kruid met de kruidenmix Massala en laat 5 min
  4. bakken
  5. -Doe de selder, de savooi en de witte kool erbij en roerbak 2 min
  6. - Voeg de mie, sojasaus en bladkool toe en laat nog 2 min
  7. verder bakken
  8. - Doe er als laatste de sojascheuten en de pijpajuin bij
  9. -Serveer en garneer met limoen

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (3)

  • Bezoeker25 mei 2010 om 13:51 Reageer

    oeh lekker lekker

  • Bezoeker25 mei 2010 om 13:51 Reageer

    majmmjam

  • Bezoeker25 mei 2010 om 13:51 Reageer

    iew gatverdomme


Reageer zelf op dit recept

kaptcha