lamsbout met gorgonzola

hoofdgerechten
  • Portie: 3 personen
  • Kooktijd: 100 minuten
  • Bekeken: 953 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Lamsbout of schouder met peper/zout en tijm bestrooien en daarna 10 min aanbraden
  2. Sjalotten knoflook en prei schoonmaken en in het bakvet van de bout aanfruiten dan olijven en rode wijn erbij even goed doorhitten dan champignons erbij en de bout er weer bij, in een grote schaal alles in de oven 220gr en na 10 min keren en met de helft van een mengsel van room en gorgonzola insmeren na 10 min weer keren en de rest van het roommengsel insmeren, dan nog ca 1 uur in de oven af en toe even kijken, als nodig af en toe bedruipen met het roommengsel
  3. Lekker met een beetje kruimige aardappelen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha