Aardbeienijs suikervrij

ijs
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 6143 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Week de gelantine in een bakje met koud water
  2. Was de aardbeien
  3. Pureer daarna samen met de kunstmatige zoetstof en het citroensap
  4. Los de gelantine op in 4 eetl
  5. heet water
  6. Roer de opgeloste gelantine de aardbeienpuree
  7. Laat het mengsel afkoelen
  8. Klop de slagroom bijna stijf
  9. Vermeng de geklopte slagroom met de rest van de ingredi?nten
  10. Zorg ervoor dat het geheel goed vermengd is
  11. Schakel de ijsmachine in op standIjs en giet het mengsel in de koelkom
  12. Bereidingstijd: ca
  13. 25 - 35 minuten
  14. Serveertips: In plaats van aardbeien kunt u ook de volgende vruchten gebruiken zonder dat de ondergenoemde waarde veranderen: 375 g bramen,frambozen,cranberries of papaya
  15. 1 portie ijs van 75 g leverd 95 Kcal/395 KJ,3 g koolhydraten;1 g eiwit,6 g vet

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha