Aardbeienijs

ijs
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 4061 x
  • Reacties: 3 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Zet de koelkast in de koudste stand
  2. Los de gelatine op in zo weinig mogelijk water
  3. Roer de suiker door de vruchtenpuree tot ze geheel is opgelost
  4. Meng de opgeloste gelatine erdoor en het laatst de room
  5. Vul het bakje voor driekwart
  6. Tijdens het bevriezen af en toe roeren
  7. Als het ijs bijna bevroren is, weer luchtig mixen
  8. Vier a vijf uur laten vriezen

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (3)

  • Bezoeker14 sep 2007 om 10:34 Reageer

    het is leuk ik vind dat lekker

  • Bezoeker23 dec 2007 om 11:22 Reageer

    jaa dat is het ook!!groetjes lisa

  • Bezoeker12 jun 2008 om 22:47 Reageer

    Coookk GUZEL:D.


Reageer zelf op dit recept

kaptcha