Aardbeiensorbetijs met lavendel

ijs
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1740 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. prachtig pastelkleurig sorbetijs met een delicaat aroma Breng het water met de suiker aan de kook en los de suiker al roerend op
  2. Neem de pan van het vuur en voeg de bloemen toe en laat ze een uur trekken
  3. Koel als de tijd dat toelaat de siroop voor gebruik af
  4. Pureer de aardbeien in een keukenmachine en wrijf de puree door een zeef boven een kom
  5. Schenk de puree in de schaal en zeef de lavendelsiroop erboven
  6. Laat de machine draaien tot het mengsel stevig begint te worden en voeg het eiwit toe en laat draaien tot het ijs stevig is
  7. Serveertips: schep de bolletjes in hoge glazen en garneer met takjes lavendelbloemen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha