Ananas met kokosijs

ijs
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1089 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Bereidingswijze: brneg de slagroom met de melk aan de kook
  2. meng de kokosmelk met de suiker en de honing
  3. voeg al roerend beetje bij beetje het slagroommengsel bij het kokosmengsel
  4. Schenk het romige kokosmengsel terug in de pan,verwarm goed door,maar het mag niet koken
  5. Schenk dan het mengsel in een koude kom,klop het 5 min
  6. door en schenk dan de likeur erbij
  7. Schenk het mengsel in een ijsmachine,draai het zolang tot er een gladde massa ontstaat
  8. Laat het ijs nog ca
  9. een uur opstijven in de koelkast
  10. Snij de ananas in de lengte in vieren,en verwijder de kern,hol de ananas uit en snijd het vruchtvlees in stukjes
  11. Rooster de gemalen kokos in een droge koekepan goudbruin en laat afkoelen
  12. Serveertips: Verdeel de ananasstukjes en het ijs over de parten ananas,en garneer met de geroosterde kokos

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha