Bananenijs Afrikaans

ijs
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1520 x
  • Reacties: 4 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kluts 2 eieren met 50 g suiker en 1/8 theel
  2. zout
  3. Kook ¼ l melk met een vanilleboon of -peul, haal die er weer uit en roer het ei er snel door
  4. Kook au bain marie al roerend tot het dik wordt
  5. Als er geen vanilleboon of -peul is gebruikt moet er nu een theel
  6. vanille-extract in
  7. Meng 4 geprakte bananen met 2 ½ dl vla en 250 g suiker, roer er ¼ l slagroom door en enkele druppels rode kleurstof
  8. Invriezen
  9. Bij het serveren garneren met plakjes banaan

Soortgelijke recepten

Reacties op dit recept (4)

  • Bezoeker20 dec 2007 om 09:07 Reageer

    LEKAAA !

  • Bezoeker20 dec 2007 om 09:07 Reageer

    Lekker

  • Bezoeker20 dec 2007 om 09:07 Reageer

    mmmm

  • Bezoeker20 dec 2007 om 09:07 Reageer

    verrukkelijk


Reageer zelf op dit recept

kaptcha