Bitterkoekjesijs met mandarijntjes

ijs
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1655 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Laat het roomijs buiten de vriezer in 15 minuten iets zachter worden
  2. Hak de bitterkoekjes grof
  3. Klop de mascarponeroom heel luchtig
  4. Spatel het ijs wat losser en spatel de room, de verkruimelde bitterkoekjes en eventueel 2 el
  5. Amaretto erdoor
  6. Schep het geheel in een grotere diepvriesdoos, sluit deze af en zet het ijs minstens 3 uur terug in de vriezer
  7. Pers de sinaasappel uit
  8. Verwarm 4 el
  9. marmelade al roerend au-bain-marie en roer het sinaalappelsap erdoor
  10. Pel de mandarijntjes en snijd ze in plakjes
  11. SChpe in hoge glazen bollen bitterkoekjesijs en de plakjes mandarijn en lepel de warme saus erover

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha