Capuccino ijstaart

ijs
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 919 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. De taart is lichter dan de meeste taarten omdat de vulling uit sherbert en niet uit machtig roomijs bestaat Voorbereiding: # maal de chocoladebiscuitjes fijn # draai de sherbert of laat een tevoren gemaakte 15 min
  2. zachter worden Bereidingswijze: 1 Verhit de boter, neem de pan van het vuur en schep er de gemalen biscuitjes en de suiker door
  3. Druk het kruimelmengsel over de bodem en langs de randen van de taartvorm en zet het in de koelkast
  4. 2 Vul de kruimelbodem met de sherbert en zet dat minstens 30 min
  5. in het vriesvak
  6. Laat de taart in de koelkast ca
  7. 15 min
  8. voor het serveren zachter worden als hij 1 uur of langer in het vriesvak is geweest
  9. 3 Klop de slagroom lobbig en stijf
  10. Schep de slagroom vlak voor het serveren over de uit de vorm genomen taart
  11. Serveertips: Garneer met geschaafde chocolade en kandijsuiker
  12. Dien onmiddelijk op

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha