Cassata

ijs
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1079 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng 4 lepels uitgelekte boerenjongens met ½ dl advocaat en een zakje vanillesuiker
  2. Meng 2 dl kersenjam met 1 lepel Kirsch
  3. Meng 1½ dl hazelnootpasta met 1 lepel advocaat
  4. Klop in 1 kom ½ l slagroom stijf met 100 g basterdsuiker
  5. Klop in een andere kom 2 eiwitten
  6. Meng eerst de room met de advocaat en meng dit dan met de eiwitten
  7. Doe dit in 3 kommen
  8. Schep door de eerste kom het jamsausje, in de 2e kom de boerenjongens en door de derde de hazelnootpasta
  9. Leg eerst de kersenmassa in de vorm, dan de boerenjongens en dan de hazelnootmassa
  10. Meteen in de vriezer
  11. Storten: doe de vorm eerst even in heet water, keer op een schaal uit de diepvries
  12. Versieren met kersen

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha