Chipolata-ijs

ijs
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1071 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Voorbereiding: # wek de blaadjes gelatine in een bak met koud water # klop de slagroom half stijf met de helft van de suiker # klop de eiwitten half stijf met de andere helft van de suiker Bereidingswijze: 1 Verhit het water in een pannetje
  2. Neem het pannetje van het vuur en los de uitgeknepen gelatineblaadjes er in op
  3. 2 Voeg de marasquin toe en laat het mengsel afkoelen
  4. Vermeng vervolgens de geklopte slagroom met het geklopte eiwit en roer het gelatinemengsel erdoor
  5. zorg ervoor dat het geheel goed gemengd is 3 Giet het mengsel in de ijsmachine en laat deze 50 minuten draaien
  6. Voeg halverwege de draaitijd de confijte vruchtjes toe
  7. Laat het ijs in nog 3 uur bevriezen in de diepvriezer
  8. Handbereiding: Doe ook gelijk de geconfijte vruchtjes bij het ijsmengsel
  9. Doe het ijsmengsel in een diepvriesdoos en laat het in 4 uur tijd invriezen
  10. Prak het ijs in deze 4 uur ieder uur goed door elkaar

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha