Chocolade-ijs3

ijs
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1059 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1
  2. Laat de chocolade, samen met een klein beetje melk smelten au bain-marie
  3. 2
  4. Haal de pan van het vuur en voeg de rest van de melk, alsook de suiker en de koffie erbij
  5. Omroeren
  6. 3
  7. De verse room stijfkloppen tot slagroom
  8. Voeg 2/3 van deze slagroom voorzichtig toe aan de chocolade
  9. 4
  10. 30 minuten in de ijskast plaatsen
  11. 5
  12. Verdeel het mengsel over enkele glazen die u dan kan afwerken met wat slagroom en, indien u dit wenst, versieren met geraspte chocolade of C?te d?Or Hagelslag en opdienen met een rietje

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha