Macademianotenijs met vers fruit

ijs
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 932 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Spoel de noten onder stromend warm water af, droog ze met keukenpapier en hak ze grof
  2. Rooster ze in een droge koekepan goudbruin en laat ze afkoelen
  3. Snijd de carameltoffees in kleine stukjes
  4. Laat het ijs in de koelkast in ± 10 minuten zachter worden
  5. Schep de noten, de caramel en de siroop door het ijs en lat het in de diepvries in ± 1 1/2 uur weer bevriezen
  6. Snijd de appel in dunne partjes
  7. Snijd de kiwi's in halve plakjes
  8. Pel de ramboetans en verwijder de pitten
  9. Snijd de ananas in stukjes
  10. Schep de vruchten door elkaar en zet ze tot het gebruik in de koelkast
  11. Snijd de passievrucht door en lepel het vruchtvlees eruit
  12. Schep bolletjes van het ijs, lepel er wat passievrucht over en serveer ze met de fruitsalade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha