Meloen-gember-sorbetijs

ijs
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1233 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Halveer de meloen en schep de zaadlijsten eruit
  2. Schep voorzichtig het vruchtvlees uit de meloen en pureer het in de machine
  3. Bewaar de meloenhelften
  4. Was en rasp de schil van de citroen en pers hem uit
  5. Roer de gembersiroop, het citroensap, citroenrasp en de poedersuiker door de meloenpuree
  6. Schenk het meloenmengsel in een afsluitbare diepvriesdoos en laat het 4 uur in de diepvriezer staan
  7. Roet het mengsel om het half uur met een vork door
  8. Serveertips: Was de munt
  9. Schep bolletjes van het ijs en verdeel ze over de meloenhelften
  10. Garneer met muntblaadjes
  11. Dit recept is zelfbedacht

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha