Peren-yoghurtijs met mokkasaus

ijs
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1167 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Peer met citroensap in ± 15 minuten koken
  2. Suiker erin oplossen
  3. Moes binden met een beetje maizena of allesbinder
  4. Het moet de substantie hebben van appelmoes
  5. Het hangt namelijk van de rijpheid van de peren af hoe dik de moes na het koken is
  6. De moes laten afkoelen
  7. Roer de yoghurt door de moes
  8. Slagroom stijfkloppen en door de moes roeren
  9. Daarna in de ijsmachine gieten en 35-40 minuten laten draaien
  10. Serveren: IJs met bolletjestang over 4 kleine bordjes verdelen
  11. Mokkasaus erover schenken en amandelen erover strooien

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha