Piramide van kletskoppen met gemberijs

ijs
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 973 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Neem het ijs uit de vriezer en laat in 20 minuten zachter worden
  2. Snij de gember fijn en meng met de djahé en 1 lepel cognac goed door het ijs
  3. Schep in de timbaaltjes en zet weer terug in de vriezer
  4. Doe de jam en 1 lepel cognac in een steelpan en verwarm licht, wrijf de jam met een lepel fijn
  5. Halveer de passievruchten
  6. Roer van het vuur af van 3 passievruchten (6 helften dus) het passievruchtenvlees door de jam
  7. Dompel de timbaaltjes kort in heet water, leg bordjes erop, keer
  8. Zet tegen elk ijsje 3 kletskoppen zodat het ijs rondom afgedekt is
  9. Bestrooi de bovenkant met nougatine
  10. Schep de saus erom
  11. Garneren met een halve passievrucht

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha