Leg de kabeljauwfilets in een wijde ovenvaste schaal, besprenkel ze met
citroensap en kook ze, afgedekt, op 100% in 3-5 minuten nèt
gaar
Boen intussen de aardappelen onder koud stromend water schoon, prik ze met
een vork in en pof ze tussen een dubbele laag wit keukenpapier op 100% in
7-9 minuten gaar
Laat de aardappelen, afgedekt, 5 minuten nagaren, schil ze en snijd ze in
blokjes
Maak de lente-ui schoon en snijd hem ragfijn
Smelt de boter in een ovenvaste schaal van 2 liter inhoud op 100% in
± 2 minuten, voeg de lente-ui toe en fruit die, onafgedekt, op 100%
in 1 minuut glazig
Roer de bloem erdoor, schenk er de bouillon en de melk bij en laat alles,
afgedekt, op 100% 6-8 minuten koken
Schrap en rasp intussen de worteltjes
Roer de bloem met een houten lepel van de rand en de bodem en roer het
geheel met een garde glad
Breng de saus op smaak met de mosterd
Snijd de vis in blokjes en schep die met de aardappelen, de wortel, de
mosterd en dille naar smaak door de saus
Breng de ragoût met nog wat zout op smaak en garneer met een takje
dille