Artisjokken met kruidendip

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 2245 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Prak het ei fijn en roer het met de kruiden, het chilipoeder, de azijn en de olie tot een fijne dressing
  2. Breng op smaak met peper en zout en verdeel de dressing over 2 schaaltjes
  3. Was de artisjokken, snijd de stelen eraf, knip de punten van de buitenste blaadjes en verpak elke artisjok afzonderlijk in magnetronfolie
  4. Verwarm de artisjokken afgedekt 5 minuten per stuk op vol vermogen (750 Watt) in de magnetron en laat ze afgedekt nog 5 minuten nagaren
  5. Zet de artisjokken op 2 borden en zet de schaaltjes met de kruidendip ernaast

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha