Bietjes

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1619 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Was, schil en schaaf de bietjes
  2. Smelt de boter in een schaal in 30 seconden op HOOG (100%)
  3. Snijd de ui in kleine stukjes, roer deze door de boter en laat de ui op HOOG (100%) in 3 minuten glazig koken
  4. Voeg de geschaafde bietjes, de azijn, de suiker en het kruidnagelpoeder aan de gesneden ui toe en roer alles goed door
  5. Kook de bietjes met een deksel op de schaal 5 minuten op HOOG (100%)
  6. Het is ook goed mogelijk, rauwe bieten in de magnetron te koken
  7. Was de bieten, snijd de bovenkant eraf en doe ze met 1 eetlepel water in een schaal met een deksel
  8. Kook ze in 15 minuten op HOOG (100%) en laat ze vervolgens 5 minuten nagaren

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha