Dunne sperziebonen op Chinese wijze

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 867 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie in een diepe schaal in de magnetron 5 minuten op de hoogste stand
  2. Doe er de boontjes en de reepjes wortel in en schep alles goed om
  3. Dek de schaal af en zet hem 2 minuten op de hoogste stand in de magnetron terug
  4. Verdeel de gehakte paddestoelen en voorjaarsui over de groenten
  5. Vermeng de kippenbouillon met de ve-tsin, zout, peper en de oestersaus en schenk dit over de groenten
  6. Dek de schaal weer af en zet hem op half vermogen nog 2-3 minuten in de magnetron terug (de boontjes mogen niet te zacht worden)
  7. Vindt u het lekkerder als de saus wat gebonden is, voeg dan aan de bouillon eerst 1 eetlepel maïzena toe

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha