Eitje in cocotte

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 915 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Wrijf 4 vormpjes van 8 cm doorsnee in met boter
  2. Snijd de ham in stukjes en verdeel die over de schaaltjes
  3. Maak de champignons schoon, snijd ze in schijfjes en verdeel die over de ham
  4. Bestrooi met de gehakte peterselie en met de gehakte dragon en maal er wat verse peper over
  5. Breek een ei in elk schaaltje en prik de eidooiers door, bijvoorbeeld met een houten prikker
  6. Zet de schaaltjes 6-7 minuten in de magnetron op de sudderstand (650 Watt) en laat ze (uit de magnetron) nog 1 minuut staan
  7. Bestrooi de eieren met een snufje zout en serveer ze met geroosterd bruinbrood

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha