Gehakt gevuld met ham en kaas1

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 910 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kaas in 4 langwerpige reepjes en wikkel elk reepje in een plakje ham
  2. Maak het gehakt met het zout, de peper, de nootmuskaat, de ketjap manis, het paneermeel en het ei en verdeel het in 4 gelijke porties
  3. Duw telkens 1 portie tussen doorzichtig huishoudfolie plat tot een lapje van 10 x 10 cm
  4. Pak de ham-kaaspakketjes in het gehakt en vorm dit tot kroketjes
  5. Meng het paneermeel met het paprikapoeder, wentel de kroketjes door dit mengsel en leg ze op een schaal
  6. Zet de schaal in de magnetron en laat het gehakt, onafgedekt, op ± 500 Watt in 11/2-2 minuten per kroket gaar worden
  7. Keer de kroketjes halverwege de bereidingstijd
  8. Het vlees is gaar als de rode kleur net is verdwenen
  9. Laat het gevulde gehakt, afgedekt met aluminiumfolie, 5-10 minuten nagaren

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha