Gehaktcurry met uien1

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 713 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de uien in halve ringen
  2. Smelt de braadboter in een magnetronschaal op half vermogen
  3. Schep de uien erdoor en laat ze bij vol vermogen in ± 3 minuten zacht worden
  4. Strooi de kerrie erover en laat die 1 minuut mee garen
  5. Maak het gehakt met een vork los en meng het door de uien
  6. Laat het gehakt bij vol vermogen ± 2 minuten garen, maak het verder los met een vork en laat nogmaals 1 minuut garen
  7. Roer de yoghurt los met de fond en het citroensap
  8. Roer de yoghurt door het gehakt en breng het gerecht op smaak met zout en peper
  9. Laat op vol vermogen nog 2 minuten garen en in de uitgeschakelde magnetron 2 minuten nagaren
  10. Roer er voor het serveren de gehakte munt door en bestrooi met de cashewnoten
  11. Lekker met rijst

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha