Hamschotel met mangochutney1

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 710 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper de ui fijn en snijd de schoongemaakte en gewassen paprika's in dunne reepjes
  2. Smelt de boter in een glazen ovenvaste schaal van 11/2 liter inhoud, onafgedekt, in ± 1 minuut
  3. Doe de groenten bij de gesmolten boter en verwarm ze, afgedekt, 4-5 minuten op 100%
  4. Roer de hamblokjes, de basterdsuiker, het kerriepoeder, de mangochutney, het sinaasappelsap en de doperwten door de groenten en laat alles, afgedekt, in 12-14 minuten op 50% door en door warm worden
  5. Laat de hamschotel voor het serveren enkele minuten nagaren
  6. Lekker met rijst of met krielaardappeltjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha