Hartige visschotel met tutti frutti en noten

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1179 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Spoel de gedroogde tutti frutti in lauwwarm water
  2. Vul per 100 gr een glazen litermaat of kom met ± 2 dl zoete witte wijn of appelsap of kruidenthee zonder looizuur of water met een scheutje likeur
  3. Voeg de tutti frutti, 1 theelepel citroensap, 1 kaneelstokje en 1 zakje vanillesuiker of honing toe en dek dit af
  4. Zet de litermaat in de magnetron op vol vermogen en breng het in ± 5 minuten aan de kook
  5. Laat de tutti frutti een uur, losjes afgedekt met bijvoorbeeld folie, staan
  6. Bind het vocht eventueel bij met aangelengd aardappelmeel en voeg naar smaak suiker of honing toe

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha