Indiase curry met vis

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 802 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kabeljauwfilet in blokjes
  2. doe de wortel en de bleekselderij met 1 eetlepel water in een schaal en verhit ze, afgedekt, ± 3 minuten op 750 Watt
  3. Meng de yoghurt met de garam masala en de maïzena in een schaal en schep de visblokjes erdoor
  4. Laat de vis, afgedekt, in ± 6 minuten op 750 Watt gaar worden
  5. Laat de groenten uitlekken en schep ze door de vis
  6. Verhit het gerecht, afgedekt, nog ± 2 minuten op 400 Watt
  7. Schep het gerecht door en bestrooi het met de koriander
  8. Lekker met geelgroene mini-rijsttimbaaltjes

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha