Kipstukjes met kerriegroente

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 697 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Kook de aardappelen, afgedekt, op ± 750 Watt in ± 5 minuten gaar en laat ze nagaren
  2. Bestrooi de stukjes kip royaal met zout, peper en kerriepoeder
  3. Doe de prei en de paprika samen in een magnetronschaal en kook ze, afgedekt, op ± 750 Watt in 3-4 minuten beetgaar
  4. Voeg de gekruide kipfilet toe, verwarm het gerecht, afgedekt, ± 4 minuten op ± 500 Watt tot de roze kleur van de kip zo goed als is verdwenen en laat het enkele minuten nagaren
  5. Meng alles door elkaar
  6. Snijd de gare aardappelen in blokjes en deze met de appelblokjes en de crème fraîche erdoor
  7. Warm tenslotte alles tezamen, afgedekt, op ± 500 Watt nog ± 3 minuten door en vermeng het daarna nogmaals

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha