Kruidige piperade met tomaat en ham

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 897 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de tomaten in plakjes en het vruchtvlees van de paprika in dunne reepjes
  2. Haal de sperziebonen af
  3. Snijd de ham in dunne reepjes
  4. Schik de tomaatplakjes met de paprika en de sperzieboontjes in een magnetronbestendige schaal
  5. Verwarm de groenten, afgedekt, ± 5 minuten op (± 600 Watt)
  6. Klop de eieren met de kruiden en de tabasco en naar smaak peper en zout los
  7. Schep de hamreepjes erdoor en schenk dit mengsel over de groenten in de magnetronschaal
  8. Verwarm het gerecht, onafgedekt, ± 5 minuten op 350-400 Watt
  9. Schep alles tussentijds tweemaal om
  10. Strooi het bieslook over de piperade en serveer er meergranenbrood en gezouten boter bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha