Pasta met spinazie spekjes en roomkaas1

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1033 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. doe de spekjes in een glazen schaal en stel de magnetron 3 minuten in op vol vermogen
  2. Snijd de ui in kleine stukjes en pers eventueel een teentje knoflook uit
  3. Meng de ui en knoflook door de spekjes en stel de magnetron weer 3 minuten in op vol vermogen
  4. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking beetgaar
  5. doe de spinazie in een ondiepe schaal en zet deze 8 minuten in de magnetron op 600 Watt
  6. Roer de spinazie, als die is ontdooid, door het spekmengsel
  7. Meng tenslotte de roomkaas door de saus
  8. U kunt de pasta door de saus mengen, of er apart bij geven
  9. Lekker met geraspte kaas erover

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha