Scholrolletjes2

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 648 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Schrap de wortelen en kook ze 15 minuten in het water met de suiker
  2. Giet ze af en schud ze met een klontje boter en wat peterselie om
  3. Kook water voor d macaroni en kook de pasta 8-10 minuten
  4. Bedruppel de scholfiletjes met citroensap en bestrooi ze met dillegroen
  5. Leg op elk filetje een plakje gerookte zalmforel en rol ze op
  6. Steek ze met een cocktailprikker vast en leg ze in een magnetronschaal
  7. Klop de mierikswortelroomkaas los met de witte wijn en het ei en lepel dit over de visrolletjes
  8. Laat ze, Afgedekt, bij 600 Watt in de magnetron in 8-10 minuten gaar worden
  9. Roer nog wat dille door het visvocht en geef dit als saus bij de macaroni

Reageer zelf op dit recept

kaptcha