Stoofpot van kip

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1210 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de kipfilets in repen
  2. Pel de ui en snipper hem fijn
  3. Verwijder het zaad en de zaadlijsten uit de paprika en snijd het vruchtvlees in dunne repen
  4. Schenk het vocht van de maïs en de bruine bonen
  5. Roer de maïzena met wat van het vocht van de tomaten tot een glad papje
  6. Doe de boter in een ovenvaste schaal (inhoud 2 liter) en laat die, afgedekt, op vol vermogen in 2 minuten heet worden
  7. Roer de ui en de paprika erdoor en verwarm ze, onafgedekt, 4-5 minuten op vol vermogen
  8. Schep de kipfilet erdoor en verwarm, onafgedekt, 3-4 minuten op vol vermogen
  9. Roer er de tomaten, de maïs, de bruine bonen, de bouillon, de worcestershiresaus en naar smaak zout en peper door en verwarm de stoofpot, afgedekt, 18-20 minuten op 70%
  10. Roer de aangelengde maïzena erdoor en laat het gerecht, afgedekt, 5-10 minuten nagaren

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha