Tartaarbroodje1

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 651 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Maak de paprika's schoon
  2. Wrijf de paddestoelen schoon (was ze niet, dan verliezen ze hun fijne smaak)
  3. Snijd de paprika's, de paddestoelen, de tomaten en de ui heel fijn
  4. Leg alles in een glazen kom en voeg er nog wat water aan toe
  5. Zet de kom, afgedekt, 3-4 minuten op de hoogste stand (± 750 Watt) in de magnetron
  6. Leg de sneetjes brood op een andere magnetronschaal, Bestrijk ze met de tartaarsaus en strooi er wat peper en zout over
  7. Verdeel het warme mengsel over de sneetjes brood en leg hierop een plak ham
  8. Garneer met plakjes augurk en zet de gegarneerde sneetjes nog 2 minuten op de hoogste stand in de magnetron

Reageer zelf op dit recept

kaptcha