Tropische schotel

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 677 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt de boter in een schaal 30 seconden op HOOG (100%)
  2. Snijd de ui, paprika en tomaten in kleine stukjes
  3. Roer de groenten door de gesmolten boter, dek de schaal af en bak dit 3 minuten op HOOG (100%)
  4. Snijd de hamlap in kleine blokjes en voeg die aan de groenten toe
  5. Zet de schaal afgedekt 2 minuten op HOOG (100%) terug in de magnetron
  6. Voeg de pindakaas en het water toe en laat dit op MIDDEN LAAG (30%) 5 minuten in de magnetron sudderen
  7. Voeg tot slot de taugé, de plakjes banaan en de sambal toe en zet de schotel 2 minuten op HOOG (100%) terug in de magnetron
  8. Roer alles goed door en serveer deze schotel met rijst en verse ananas

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha