Varkenshaas met peultjes

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1134 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de varkenshaas in dunne plakjes en leg ze in een schaal
  2. Snijd de rode peper in flinterdunne ringetjes
  3. Doe de peultjes met 1 eetlepel water in een andere schaal en verhit ze, afgedekt, ± 2 minuten op 750 Watt
  4. Voeg de rode peper en de taugé toe en verhit het, afgedekt, nog ± 1 minuut op 750 Watt
  5. Meng de kokosmelk met de currypasta, het limoensap en de vissaus in een kom en schenk dit over het vlees
  6. Laat het vlees, afgedekt, in ± 4 minuten op 400 Watt gaar worden
  7. Laat de groenten uitlekken en schep ze door het vlees
  8. Verhit het gerecht, afgedekt, nog ± 2 minuten op ± 400 Watt
  9. Schep het gerecht door en bestrooi het met de munt
  10. Lekker met gekookte transparante mie

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha