Varkensstoofschotel met bier1

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 698 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Pel en snipper het sjalotje
  2. Snijd het vlees in blokjes
  3. Doe de mosterd, de azijn, de tomatenpuree, de tijm, de majoraan, 1 theelepel zout en peper in een glazen schaal en roer dit door elkaar
  4. Schep het vlees en de sjalot erdoor voeg het laurierblaadje en het bier aan het vlees toe en laat het even staan
  5. Maak intussen de prei en de wortel schoon, was ze en snijd ze in stukjes
  6. Snijd de ontbijtkoek in stukjes
  7. Schep de prei, wortel en ontbijtkoek door het vlees
  8. Dek de schaal met een glazen deksel of met magnetronfolie af en laat de stoofschotel in de magnetron in 20-25 minuten op 525/600 Watt gaar worden
  9. Schep tussentijds regelmatig door
  10. Breng het gerecht op smaak met zout en peper
  11. Lekker met gekookte aardappelen en een gemengde salade

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha