Vis in pittige broccoli-kokossaus1

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 694 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Snipper de ui en de knoflook
  2. Verwijder de zaadjes uit het pepertje en hak het vruchtvlees fijn
  3. Verdeel de broccoli in kleine roosjes
  4. Verhit de olie, onafgedekt, ± 30 seconden op 600 Watt
  5. Voeg de ui, de knoflook en het pepertje toe en verhit ze, onafgedekt, ± 2 minuten op 600 Watt
  6. Schep de broccoli erdoor en verwarm, afgedekt, 2 minuten op 600 Watt
  7. Klop intussen de inhoud van het kuipje boemboe en de kokosmelk door elkaar
  8. Schenk de saus bij de groente en leg de vis in de saus
  9. Laat de vis, afgedekt, in ± 6 minuten op 600 Watt gaar worden
  10. Schep tussentijds tweemaal om
  11. Garneer met het korianderblad
  12. Serveer er pandanrijst bij

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha