Vissoep

magnetron
  • Portie: 4 personen
  • Kooktijd: 20 minuten
  • Bekeken: 1042 x
Print

Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt de boter in een schaal in 30 seconden op HOOG (100%)
  2. Was de prei en snijd hem in heel smalle reepjes
  3. Roer de bloem en de prei door de boter en zet de schaal met een deksel 2 minuten op HOOG (100%) in de magnetron
  4. Voeg het visbouillontablet, het water en de wijn toe en breng dit 3 minuten op HOOG (100%) aan de kook
  5. Snijd de visfilet in kleine stukjes en voeg die aan de visbouillon toe
  6. Laat de vis in 4 minuten op MIDDEN LAAG (30%) gaar worden
  7. Voeg tot slot de garnalen en de crème fraîche toe en knip wat verse dille boven de soep

Soortgelijke recepten

Reageer zelf op dit recept

kaptcha